ROTI PALACE HALAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2811 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Palace Halal. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 20:02 Heerlijk gegeten
14 jul 2024 om 3:30 The food didn’t came neat the sauce fell of from the bag food came pretty late and I continued calling the restaurant and their was no pick up! Really bad!
14 jul 2024 om 0:31 Heb me bestelling nooit ontvangen na 2x bellen
13 jul 2024 om 14:03 De roti van Roti Palace was niet te eten. De roti(pannekoek) was als een stuk karton. Zat geen vulling van aardappel of erwten tussen. Het vlees was met teveel tomaat klaargemaakt en zat weinig smaak aan. Nooit meer! €14 naar de knoppen.
10 jul 2024 om 19:47 Ik ga altijd voor de nasi of de bami Heerlijk, goed op smaak. Vriendelijke bezorgers ook
10 jul 2024 om 2:55 Het eten was zo als altijd lekker Alleen de bezorging duurde bijna 2 uurtjes voor een adres wat op de fiets 15 min duurt
6 jul 2024 om 0:45 Het was heerlijk maarhad vlees met botten gedacht en verwacht
4 jul 2024 om 19:55 Het duurde vreselijke lang meer dan 2 uur. De bakjes ging lekker dus weinig sap bij de roti en het kwam Koud aan.
30 jun 2024 om 21:40 Met je malle fratsen Groetje A/H
29 jun 2024 om 20:23 Normaal altijd goed nu alles koud kon zo weg gooien
29 jun 2024 om 20:01 Extreeem lang geduuurd voordat we onze eten kregen.
26 jun 2024 om 9:22 Goed eten. Het was heel lekker. Iedereen thuis vond het lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.