ROTI PALACE HALAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2441 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Palace Halal. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 22:00 Te laat, bijna 1 uur te laat
20 nov 2022 om 22:57 Prima eten. Niet echt warm, maar ik heb een magnetron, waarin ik het eten op kan warmen.
18 nov 2022 om 20:05 Droog eten echt vies nooit meer hier bestellen bezorging was 40 minuten telaat
14 nov 2022 om 21:55 Eten is altijd lekker, niet altijd warm. Maar dat doet niks af van de smaak!
14 nov 2022 om 19:15 Lekker en op tijd
11 nov 2022 om 19:26 Voor eerst en laatse keer dat we eten bestellen, zat soort sambal bij die was helemaal over vlees heen gevallen niet iedereen hou van sambal in ze eten roti vel was heel droog en hard.
9 nov 2022 om 18:59 Niet lekker vroeger was het echt top
6 nov 2022 om 21:52 Het eten (roti) is niet meer wat het geweest is en was ook koud!Het zou binnen 1u worden bezorgd: tegen 20:00, maar kwam pas om 21:00,terwijl er op mijn telefoon vanaf ong.19:50 al stond dat de bezorger onderweg was en elk moment kon komen.Niet blij!
6 nov 2022 om 20:28 Wacht meer dan 2 uur en ontvang niks, restaurant neemt niet op.
5 nov 2022 om 9:51 72 euro, nasi met 2sate stokjes (3?)geen zuurtjes, Rotikip geen vlees opbot smaak was Hollands geen zuurtjes, telo bakkeljauw geen verhouding gierig met bakkeljauw, butterchicken 6 stukjes kipfilet voor 16 euro Jeetje en geen smaak allen geen zuurtje
3 nov 2022 om 21:19 Lekker
3 nov 2022 om 20:19 Ten eerste ik heb super lang moeten wachten en voor dat hebben ze niet eens wat erbij gedaan voor het gebaar (Heel gierig). Ten tweede het eten was niet te eten. Ik heb nog nooit zo een smaakloos bami en roti gegeten. Alles weggegooid.