ROTI PALACE HALAL

ROTI PALACE HALAL Eet vers en lekker! Elke dag verse gerechten en lunch!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1381 beoordelingen
20 nov 2019 om 19:28 Ik bestel al jaren via Thuisbezorgd.nl eten bij Roti Palace en op 'mini' incidentjes na is het altijd perfect.
19 nov 2019 om 9:42 Eten is daar altijd lekker!!!
17 nov 2019 om 19:21 Eten was niet echt warm
15 nov 2019 om 0:24 Ik schrijf zelden een review maar nu kan ik niet anders. Wij hadden nasi goreng besteld. Het was verreweg DE slechtste Nasi ooit. Te veel olie en werkelijk GEEN smaak. Ondanks enorme honger toch niet gegeten, langs fastfood gereden.
14 nov 2019 om 19:29 Jammer dat je rond half 4 een bestelling plaatst en aangeeft dat je rond 17.25 je eten wilt hebben je het alsnog pas om 18.00 krijgt waardoor je dus snel moet eten omdat je om 18.15 de deur weer uit moet..het eten op zich is goed
11 nov 2019 om 19:13 Ik had een roti kip en roti kipspecial besteld, voor de 3de keer was de bestelling niet in orde, weinig kip, weinig aardappelen en de andere roti had geen kousenband. Elke keer vergeten ze wat in de bestellingen, professionaliteit ver te zoeken.
11 nov 2019 om 19:01 Eten was heerlijk!
11 nov 2019 om 18:42 Bijna 2,5 uur gewacht op ons eten.
7 nov 2019 om 20:16 Eten was redelijk, Bezorging was een uur later
7 nov 2019 om 19:44 Eten was koud
6 nov 2019 om 14:21 Was weer zoals we gewend zijn...zalig! Bezorgtijd binnen de tijd, dus prima. De rotikoek was wel een beetje droog maar deed niets af aan de heerlijke masala kip. Een aanrader.
5 nov 2019 om 22:54 2,5 uur moeten wachten op het eten. Eenmaal aangekomen was het eten al lauw... jammer!